WEB4Y
Baza znanja
Inovacije koje transformiraju: Web, Marketing, DizajnPovećajte vidljivost, ostvarite ciljeve!Oblikujemo vašu digitalnu budućnost.

Cijena SEO optimizacije

Goran

0 Comment

SEO

SEO optimizacija je važna strategija marketinga za povećanje prometa na web stranicama na način da se vaše stranica pojavljuju u vrhu rezultata pretraživanja Googla, Binga i drugih internet tražilica. Također je SEO optimizacija bitna i za povećanej svijesti o brendovima.

Cijena SEO optimizacije mogu varirati ovisno o ciljevima i vrsti strategije koja se provodi. Bez obzira na cijenu SEO optimizacije, ovi se troškovi trebaju smatrati ulaganjem u vaše poslovanje.

Prije formiranja cijene SEO optimizacije trebate razmisliti o strategijma oglašavanja povezanim s SEO optimizacijom. Imate li ograničen proračun možete ovo ulaganje i SEO optimizaciju raspodijeliti na duži vremenski period.

Dobra strategija planiranja bi bila postavljanje cilja povećanja prodaje. Primjerice, želite li povećati prodaju za 20%, po tom biste mogli i procijeniti koliko možete uložiti u SEO optimizaciju a tim formirati i željenu cijenu SEO optimizacije s drugim pratećim strategijama.

Nakon ovakvog definiranja i procjene mogućeg ulaganja možete pristupiti s planiranjem SEO optimizacije i drugih pratećih troškova.

Opcije SEO optimizacije mogu uključivati angažiranje agencije za SEO optimizaciju ili obuku/zapošljavanje internog stručnjaka. Interni stručnjak bi bio dugoročna opcija za veće ozbiljnije tvrtke. Stručnjak bi trebao posjedovati vještine razumijevanja SEO optimizacije, marketinga sadržajem, društvenih medija, razumijevanja i analize statistike itd. Za veće projekte  je potrebno angažiranje cijelog tima za sve ove navedene zadatke.

Tags:

Post Comments:

Leave A Comment

Go to Top