Da li vaše web stranice ostvaruju nedovoljno poslovnih prihoda?
Da li su posjetitelji vaših web stranica nezadovoljni izgledom i sadržajem?
Da li se vaše web stranice ne prikazuju dobro na mobilnim uređajima?
Da li ne izlazite na prvim mjestima u rezultatima pretraživanja Googlea i drugih tražilica?

Ako ste na jedno od ovih pitanja odgovorili pozitivno, nudimo vam usluge profesionalnog redizajna web stranica. Razumijemo važnost vašeg digitalnog prisustva i želimo vam pomoći u poboljšanju performansi, zadovoljstva posjetitelja te optimizaciji za mobilne uređaje i tražilice.

Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o prilagođenim rješenjima koja odgovaraju vašim specifičnim potrebama.

75%

75% posjetitelja web stranica odustane od usluge ili proizvoda zbog lošeg izgleda web stranica!

Kombinirajući najnovije trendove u dizajniranju i programiranju web stranica s vašim brendom i digitalnim marketingom uveliko će POVEĆATI PRISUTNOST VAŠE TVRTKE NA INTERNETU.

Što je redizajn web stranica?

Redizajn web stranica je proces poboljšavanja izgleda, funkcionalnosti i sadržaja postojećih web stranica kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, privukli novi posjetitelji i optimizirale web stranice za tražilice. Promjene mogu uključivati novi dizajn, organizaciju sadržaja, poboljšanja funkcionalnosti, navigacije i brzine učitavanja, a cilj je osigurati da web stranica bude moderna, funkcionalna i korisnički prijateljska.

Redizajn web stranica prilika je za osvježenje, poboljšanje korisničkog iskustva i postizanje boljih poslovnih rezultata.

Kod redizajna web stranica kombiniramo vaš sadržaj s marketinškim ciljevima

Kreiramo digitalne sadržaje koje ljudi vole. Naša usluga UX dizajna kombinira vaš sadržaj s marketinškim ciljevima da bi na kraju dobili idealan izgled kojim će biti zadovoljni vaši korisnici. Stvaramo sustave usklađene s poslovnim ciljevima i potrebama korisnika.

Postupak redizajna web stranica

Postupak redizajna web stranica obuhvaća nekoliko ključnih koraka kako bi se postiglo poboljšanje izgleda, funkcionalnosti i učinkovitosti:

  1. Analiza postojećih web stranica: Provodimo temeljitu analizu vaših trenutnih web stranica kako bismo identificirali snage, slabosti i područja koja zahtijevaju poboljšanja.
  2. Definiranje ciljeva redizajna: Postavljamo jasne ciljeve za redizajn, uzimajući u obzir vaše poslovne potrebe, ciljnu publiku i željene rezultate.
  3. Dizajn i razvoj: Kreiramo novi vizualni identitet i strukturu stranica, uzimajući u obzir najnovije dizajnerske trendove i UX principa. Razvijamo responsivni dizajn kako bi se osiguralo prilagođavanje na različite uređaje.
  4. Implementacija promjena: Provodimo redizajn na vašim web stranicama, implementirajući nove elemente, funkcionalnosti i poboljšanja kako bismo postigli željene ciljeve.
  5. Testiranje: Testiramo novi dizajn kako bismo osigurali da sve funkcije ispravno rade, da su stranice brze i da pružaju pozitivno korisničko iskustvo.
  6. Održavanje i praćenje: Pružamo podršku nakon lansiranja, održavajući web stranice i prateći njihovu izvedbu kako bismo osigurali dugotrajan uspjeh.

Započnite već danas!

Javite nam se da riješimo vaše jedinstvene poslovne potrebe.
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!