SEO optimizacija

Pozicionirajte se u vrh rezultata Google pretraživanja

Vaše web stranice moraju biti dobro optimizirane da bi se ispred konkurencije pojavile u rezultatima pretraživanja Internet tražilica (Google, Bing…). SEO ili Search Engine Optimization (SEO) je podešavanje web stranica koje će ispuniti ove ciljeve – napraviti ih atraktivnijim tražilicama, kako bi bile bolje pozicionirane više u rezultatima pretraživanja. Bolja pozicija znači i više klikova na web stranice.
Web stranice također moraju biti i podešene na način da se korisnici jednostavno odluče za vaše usluge i proizvode te da ih naruče (UX optimizacija).

 

 

Prednosti SEO optimizacije

SEO optimizacija za obrte, blogove, tvrtke…

Tražite li agenciju za SEO (Search Engine Optimization) optimizaciju, naše bogato iskustvo i znanje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Kontinuirano pratimo i testiramo nove marketinške i SEO strategije kako bismo bili sigurni da ćete biti daleko ispred konkurencije. Radimo SEO optimizaciju za sve vrste djelatnosti, bez obzira na veličinu, od malih obrta, blogova do velikih i malih tvrtki.

Kako radimo SEO optimizaciju?

Nakon analize konkurencije, temeljitog razumijevanja vašeg poslovanja i ciljeva radimo na planiranju i primjeni SEO strategije koja je pogodna vašem poslovanju.

Postupci dubinske analize koju provodimo uključuju detaljno istraživanje ključnih riječi relevantnih za vaše poslovanje, stanje konkurencije, poveznica, sadržaja i drugih faktora ključnih za SEO optimizaciju.

SEO nije brz i jednostavan proces!

Ponudi li vam netko express SEO optimizaciju kod koje ćete za određenu svotu novca dospjeti na vrh rezultata pretraživanja bježite od njega. SEO optimizacija zahtijeva strateško planiranje i kontinuirano nadgledanje rezultata u Internet tražilicama iz mjeseca u mjesec te stalnu nadogradnju vaših web stranica.

Zašto je bitno da se vaš brend nalazi u prvim rezultatima pretraživanja?

Odluka o kupnji ili narudžbi
  • 85% ljudi prije kupovine ili narudžbe proizvoda ili usluga potraži informacije o njima na Internetu
  • 15% ostali

1. stranica pretraživanja
  • 75% korisnika Internet tražilica uvijek gleda rezultate na prvoj stranici
  • 25% ostali

SEO i plaćeno oglašavanje
  • 75% korisnika ignorira plaćena oglašavanja
  • 25% ostali

Započnite već danas!

Javite nam se da riješimo vaše jedinstvene poslovne potrebe.
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

SEO