web4y-970×90
web4y-970×90
web4y-970×90

Komunikacija na društvenim mrežama: odgovaranje na poruke pratitelja

Komunikacija na društvenim mrežama: odgovaranje na poruke pratitelja

Sve tvrtke ili brendovi ne odgovaraju na upite na društvenim mrežama ili jednostavno odgovore kasno, u trenutku kada klijentima informacija više i ne treba.

Ovo je vaša prilika da budete ispred konkurencije. Bilo bi svakako dobro da odgovorite na svaki upit.

Odgovorite li u razumnom roku, bit ćete ispred konkurencije. Razuman rok je relativan pojam, bilo bi dobro da odgovorite što prije, ali i da odgovor ne stigne prekasno do osobe koja je poslala komentar ili upit.

Naravno da ne možete stalno pogledavati da li ima poruka, ali neke društvene mreže imaju i „alarme“. Tako možete negdje i podesiti da dobijete email ako dobijete upit. Ili, ako je u pitanju aplikacija na mobitelu, dobiti ćete obavijest onog trenutka kada zaprimite upit.

Što prije, to bolje dakle. Neke društvene mreže, Facebook na primjer i ističu prosječno vrijeme na koje ste odgovarali na poruke. Nemojte dopustiti da to vrijeme bude predugo.

Ako društvena mreža nema mogućnost obavijesti o pristiglim upitima, disciplinirajte se i nekoliko puta dnevno provjerite da li ste dobili koji. Postoje i sms obavijesti o pristigloj poruci ili desktop obavijesti.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *