Obljepljivanje kamiona, tegljača i velikih vozila folijom ili nekim drugim oslikavanjem je dobar reklamni kanal. Ova vozila su stalno u prometu pa su dostupna  pogledima puno ljudi i samim tim odličan oglasni medij. Na ovom mjestu smo pronašli dosta dobro dizajniranih vozila za koje se nadamo da će vam biti ideja za dizajn vaših vozila.

Ovu stranicu ćemo nadograđivati kako nalazimo zanimljive dizajne obljepljivanja kamiona pa svakako navratite opet.

Napominjemo i da naš partner radi kreativno obljepljivanje vozila pa ako želite svoje vozilo oblijepiti možete mu se javiti ispunjavanjem obrasca ili detaljnije vidjeti o oslikavanje vozila.

Der grose Bauer – oslikavanje kamiona s optičkom iluzijom

Ovaj zanimljiv dizajn njemačke tvrtke “Der grosse Bauer” na bočnim stranicama teretnog prostora ima oslikanu veliku žlicu. Moramo priznati da je odlična i jako efektna ideja. Kada vidimo zadnji dio tovarnog prostora, shvatimo o kome se radi i da je u principu ovo reklamiranje jogurta. Zanimljnivo i odlična ideja obljepljivanja kamiona.

Der grose Bauer - oslikavanje kamiona s optičkom iluzijom

3D oslikavanje vozila – kamion s bocama vode

Ovaj 3D prikaz boca vode na zadnjoj strani kamiona izgleda zaista realistično. Pitanje je kako izgleda pri različitim dnevnim ili noćnim svjetlima.

3D oslikavanje vozila - kamion s bocama vode

Oslikavanje kamiona koji prevozi meso – Kabanos

Poljska tvrtka Kabanos ima ovaj zanimljiv dizajn kamiona koji prevozi meso. Imamo osjećaj da vidimo kroz “vrata” kamiona i vidimo sadržaj u njemu.

Svakako zanimljiv dizajn obljepljivanja kamiona. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako su ovaj kamion oslikali s bočnih strana.

Oslikavanje kamiona koji prevozi meso - Kabanos

Oslikavanje zadnje stranice kamiona – McDelivery

Happy moving day – McDelivery, je naziv kampanje McDonaldsa. Vidjeli smo puno odličnih dizajna zadnje stranice kamiona. Ovo oslikavanje je zaista odlična ideja, odlično asocira na kamion za seljenje.

Oslikavanje zadnje stranice kamiona - McDelivery